Uw eigen private cloud

Volgens het Haven principe, richten we voor u een eigen private cloud in. In deze cloud staat alles wat u nodig heeft. Dit is de fundering, ook wel laag 0 genoemd, waar we de componenten die u nodig heeft voor uw Common Ground applicatie op installeren. We ontzorgen u met de implementatie, ondersteuning en het onderhoud. Op deze manier heeft u de zekerheid van een support overeenkomst waarmee u het beheer van uw omgeving regelt.

Haven en de CAAS

De CAAS is Haven compliant en flexibel. Dit betekent dat de omgeving voldoet aan de Haven eisen, maar op maat kan worden ingericht naar de eisen van uw organisatie. Dit stelt u in staat om te kunnen kiezen de CAAS bijvoorbeeld on premise op Azure te draaien of in een datacenter op Openstack. Door de Haven compliancy te volgen voorkomt u ook om “Locked-in” te raken. Haven compliant stacks zouden uitwisselbaar moeten zijn.

Aangepast op uw behoeften

De wensen met betrekking tot de infrastructuur voor uw omgeving, worden in grote mate bepaald door de wensen die u heeft omtrent het aantal componenten en de intensiteit van het gebruik. Daarbij moet een productieomgeving natuurlijk soepeler draaien dan een ontwikkelomgeving.

Één aanspreekpunt

Vaak horen wij: “Open source? Maar wie bel ik voor support?” Doordat de CAAS in zijn volledigheid wordt ondersteund betekent het dat u  één aanspreekpunt heeft voor alles wat op de CAAS draait. Dit betekent dat er geen onduidelijkheid is bij wie de verantwoordelijkheid ligt als er issues optreden. Het komt nogal eens voor dat er onduidelijkheid ontstaat tussen een software leverancier en een infra leverancier, dit willen wij voorkomen door u zoveel mogelijk te ontzorgen met één duidelijk aanspreekpunt.

Beheer goed geregeld!

Doordat er één aanspreekpunt is en wij support leveren voor alle vijf de Common Ground lagen en de infrastructuur, valt alles binnen één SLA. Dit zorgt voor overzicht en u weet wat u mag verwachten over zowel de infrastructuur als de software die erop draait.

Welke applicaties kunt u draaien op de CAAS?

In principe kunt u alle Common Ground applicaties draaien op de CAAS zolang zij voldoen aan de standaarden uit Common Ground. Vaak zal hier overlap in componenten zijn, denk hierbij aan een component wat gebruikt wordt voor  de “Verhuis-service”, maar ook gebruikt wordt voor de huwelijksplanner. Dit is een voordeel want we hanteren daar waar kan het principe van hergebruik. U hoeft dan de overlappende componenten niet 2 keer te installeren

Kan ik ook andere dingen draaien op de CAAS die niet CG zijn?

In het kort: “Ja dat kan.”  Wel zal u rekening moeten houden met een stukje maatwerk om het passend te maken. We zullen samen met u een intake doen om te kijken hoe en ’óf de “non” Common Ground applicatie past binnen de CAAS. Mogelijk zijn hier dan ook andere beheer afspraken voor nodig.

Cyso X Conduction

Wij bieden de CAAS aan samen met Cyso, zij hebben al ruim 20 jaar ervaring met het hosten van omgevingen. Dat is waar hun kracht ligt, onze kracht zit m veel meer in het ontwikkelen van (open source) software en het bedenken van slimme architecturele oplossingen, die digitale processen /ecosystemen kunnen versimpelen en verbeteren. Samen kunnen wij een compleet product aanbieden. Samen daar houden wij van 🙂

Conduction blauw past bij jou!

Ook werken of stage bij Conduction?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, originele vakfanaten, pioniers en creatievelingen (to be). Voel je je aangesproken? Neem vooral contact met ons op! :)