Challenge Component

StyleCI github

Het Challenge Component ondersteund het generiek uitzetten van challenges en verzamelen van reacties daarop. Het bied aan de andere kant de mogelijkheid tot het opstellen van pitches en al dan niet indienen daarvan op challanges. Hoewel beide optioneel in samenwerking met het PDC en ORC ook een tender proces ondersteunen is deze functionaliteit primair geschreven voor het ondersteunen van citychallanges en startupinresidence chalanges aan de challange kant en kickstarter achtige functionaliteit aan de pitch kant.

Gedachte hierbij is dat het component kan worden ingezet voor het ondersteunen van een ecosysteem rondom open source pakketten waarbij developer goede idee├źn kunnen pitchen en organisaties hun uitdagingen kunnen challenges. Dat daargelaten kan het component natuurlijk net zo goed worden gebruikt voor het het pitchen van burger en buurtinitiatieven of het ondersteunen van hackathons.Bekijk repository bekijk documentatie

Conduction blauw past bij jou!

Ook werken of stage bij Conduction?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, originele vakfanaten, pioniers en creatievelingen (to be). Voel je je aangesproken? Neem vooral contact met ons op! :)