Order Registratie Component

StyleCI github

Het Orderregistratie component verzorgt de afhandeling van bestellingen met uitzondering van facturatie en en betalingen. Het biedt in samenwerking met het PDC een multi-tenant en omnichannel oplossing voor het verkopen van producten en diensten. Hierbij worden offers (te kopen resources vanuit het PC) toegevoegd aan een order, waarbij het Order Component de geldigheid van de aanbieding controleert en een eventuele prijs en betaling berekeningen uitvoert.

Omdat orders ook de status “basket” kunnen hebben, neemt het component hierbij essentiële validatie van de frontend over, waardoor ontwikkelaars worden ontlast en organisaties verzekerd worden van een propere berekening.

In tandem met het VRC voorziet het order component ook in de directe afhandeling van een order. Voor een simpele bestelling kan er hierbij worden gedacht aan een orderpick proces, maar voor complexe bestellingen kunnen ook zaken of processen worden opgestart.
Bekijk repository bekijk documentatie

Conduction blauw past bij jou!

Ook werken of stage bij Conduction?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, originele vakfanaten, pioniers en creatievelingen (to be). Voel je je aangesproken? Neem vooral contact met ons op! :)