Taken Component

StyleCI github

Het Taken Component biedt de generieke mogelijkheid om taken te registreren van de ene resource op een andere resource (bijvoorbeeld Common Ground resources). Deze functionaliteit is bewust abstract opgezet. In de meest voorkomende vorm zal bijvoorbeeld een medewerker of gebruiker (resource) een taak hebben op een zaak of order (resource), maar in abstracte vorm kan ook een burger (BRP resource) een taak hebben of kunnen zelfs applicaties of processen (zoals opgenomen in het PC) een taak hebben. Het Taken Component geeft in die zin zowel invulling aan taken, als in het agenda calendar concept “todo” als het bpmn concept “task”. Echter moeten zowel het onderwerp van de taak, als de uitvoerder van de taak identificeerbaar zijn aan de hand van een URL.

Dit betekent dat er automatisch ondersteuning is voor simpele afhandelings-flows, zo zouden taken kunnen worden toegewezen aan een ‘User Group’ en vervolgens kunnen worden opgepakt door een user in die groep.Bekijk repository bekijk documentatie

Conduction blauw past bij jou!

Ook werken of stage bij Conduction?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven, originele vakfanaten, pioniers en creatievelingen (to be). Voel je je aangesproken? Neem vooral contact met ons op! :)