Ruben

Omdenker. Lead developer en het brein achter de techniek

Ruben is een omdenker en een bouwer. Hij weet de angel van een probleem om te buigen naar een oplossing voor hetzelfde probleem. Daarbij is hij een echte bouwer, of dat nou gaat over code of een community, hij is van vele markten thuis.LinkedIn Email

Matthias

Bewaker van de kwaliteit en commercieel.

Matthias kenmerkt zich door zijn sterke interesse in techniek, zijn pragmatische instelling, zijn hoge doorzettingsvermogen en zijn goede communicatieve vaardigheden. Matthias komt met ongewone oplossingen voor hardnekkige problemen.LinkedIn     Email

Marleen

Creatief. Verbindend en houdt iedereen scherp.

Marleen is onderzoekend. Met een kleine dosis technical skills, een onuitputtelijke nieuwsgierigheid en een creatieve insteek, onderzoekt zij een vraagstuk/de markt. Om zo alle mogelijkheden te kunnen benutten die tot (online) groei en verbinding kunnen leiden.

   

LinkedIn     Email

Robert

Observant. Developer met scherpe zintuigen.

Robert is een toegewijde developer en er ontgaat hem niks. Puzzelen met code en tot een gerichte oplossing komen, daar wordt hij heel blij van.

   

LinkedIn Email

Barry

Aanpakker. Developer die van aanpakken weet.

Barry is nieuwsgierig en open. Hij heeft een enorme drive. He gets things done!Email

Stagiaires

Leergier. Open en ready to learn.

Conduction blauw past bij jou!

Ook werken of stage bij Conduction?

Wij zijn altijd op zoek naar gedreven , originele vakfanaten, pioniers en creatievelingen (to be). Voel je je aangesproken? Neem vooral contact met ons op! :)