Common Ground

Gemeenten hebben een nieuwe, moderne, gezamenlijke informatievoorziening nodig voor het uitwisselen van gegevens. Want het huidige stelsel voor gegevensuitwisseling maakt het lastig om snel en flexibel te vernieuwen, te voldoen aan privacywetgeving en efficiënt om te gaan met data. Dat staat de verbetering van de gemeentelijke dienstverlening in de weg. Dus tijd voor een nieuwe beweging: Common Ground werd geboren, waarbij hervorming van de huidige gemeentelijke informatievoorziening, deelbaarheid, data bij de bron en vooral de burger centraal staat.

Meer weten wat Conduction voor jouw gemeente kan betekenen?

Conduction <3 Common Ground

Wij geloven in online gemeenschappen en samen organiseren. Wij geloven in delen, duurzaamheid en transparantie. Vanuit deze gedachte zijn we ook toegetreden tot het Common Ground initiatief van de Nederlandse Gemeenten. Binnen dit initiatief staat samenwerking en publiek eigenaarschap centraal. Sinds 3 Juli 2019 zijn wij ook toegetreden tot het groeipact Common Ground. Met het ondertekenen van dit convenant proberen wij een actieve bijdrage te leveren aan het succes van Common Ground. Dit doen wij door onze techniek volgens de Common Ground principes te ontwikkelen.

Onze successen


In de afgelopen jaren heeft Conduction, als ontwikkelpartij, in partnerschap met overheidsorganisaties meegewerkt aan verschillende innovatieprojecten. De applicaties zijn ontwikkeld volgens de Common Ground principes en open source beschikbaar en deelbaar. Benieuwd naar onze projecten?

Common Ground as a Service (CAAS)


Naast dat Conduction een ontwikkelpartij is, beheren en ondersteunen wij ook omgevingen. Als uw gemeente aan de slag wil met Common Ground (applicaties) maar nog geen ervaring heeft met Kubernetes of het draaien van applicaties, kunnen wij u van A tot Z ontzorgen.

U kunt snel aan de slag en wij helpen bij het installeren en onderhouden van applicaties en componenten, het beheer van uw omgevingen en certificaten.

Trainingen


Conduction heeft veel ervaring opgedaan rondom Common Ground ontwikkeling, beheer van omgevingen en software. Wij hebben daarom trainingen ontwikkeld op deze gebieden. De trainingen zijn niet alleen voor gemeenten en overheden, maar ook voor Common Ground minded leveranciers.

Advisering


De expertise die Conduction heeft bieden wij ook aan in de vorm van documentatie, tutorials of adviesgesprekken. Onze gespecialiseerde vaardigheden binnen de IT delen wij graag om tot oplossingen te komen.

Een afspraak voor een vrijblijvend gesprek is altijd mogelijk.

Contact

Conduction is een ICT bedrijf met een sterke idealistische en sociale inslag, waarbij mens en community centraal staan.

Ons kantoor bevindt zich op een geweldige plek in het centrum van Amsterdam.

Een keer langskomen of koffie drinken? Mail of bel ons. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar.

[email protected]
+31 (0)85 3036840
Lauriergracht 14h
1016 RL Amsterdam
KVK: 76741850
BTW: NL860784241B01

U kunt ons kantoor bereiken met de auto of het OV.

Parkeren kan bij Q-park Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam.

Wij zijn ook eenvoudig met bus of tram te bereiken vanaf Station Zuid of vanaf Centraal Station uitstappen bij de halte Elandsgracht, Rozengracht of Westermarkt. Voor meer info bekijk 9292