Beheer

Product: Commonground as a Service

Uw gemeente wil graag aan de slag met Common Ground, of wil een Common Ground applicatie gebruiken. Maar u heeft nog geen ervaring met kubernetes en of het draaien van Common Ground applicaties? Geen probleem, we ontzorgen u van A tot Z en verzorgen zowel het beheer van uw omgevingen, certificaten als het installeren en onderhouden van componenten en applicaties. Zo bent u snel online zonder de zorgen. Wilt u later de omgeving in eigen beheer? Geen probleem, wij dragen de omgeving graag aan u over.

Wil je weten of de CAAS iets voor jouw gemeente is?

Beheer goed geregeld

Uw eigen private cloud

Om uw Common Ground applicaties en componenten te installeren richten wij voor u een eigen private cloud in volgens het Haven principe. Hierbij ontzorgen wij met de implementatie, ondersteuning en onderhoud, zodat u zekerheid heeft van een supportovereenkomst voor het beheer van uw omgeving.

Aangepast op uw behoefte

De eisen tot de infrastructuur voor uw omgeving worden in grote mate bepaald door het aantal componenten en de intensiteit van het gebruik. Dit betekent dat u zelfs kunt bepalen of uw cloud inhouse of extern draait.

Haven en Caas

CAAS (Common Ground as a service) is een Haven compliant cloud omgeving, die op maat wordt ingericht voor uw organisatie. Hierdoor bent u in staat om te kiezen om Haven on premise op bijvoorbeeld Azure te draaien of in een extern datacenter. Haven compliancy voorkomt dat u “locked-in” raakt

Eén aanspreekpunt

Met CAAS biedt Conduction één aanspreekpunt voor hardware, software, installatie en beheer. Hierdoor heeft u één aanspreekpunt voor support van alles wat op CAAS draait. Er is geen onduidelijkheid over bij wie de verantwoordelijkheid ligt als er issues optreden. Alles valt binnen één Service Level Agreement (SLA).

Applicaties

Alle Common Ground applicaties kunnen in beheer worden gebracht op CAAS zolang ze voldoen aan de standaarden. Ook niet- Common Ground applicaties kunnen op uw CAAS draaien. Deze worden met maatwerk passend gemaakt.

Hieronder staan een aantal voorbeeld applicaties die op CAAS kunnen draaien:

Verhuizen

Verhuizen is een applicatie gebouwd voor het melden van een verhuizing

Open Zaak

Open Zaak maakt het mogelijk voor gemeenten om veilige en betrouwbare online diensten aan te kunnen bieden aan haar inwoners en bedrijven.

SensRNet

SensRNet is een netwerkoplossing en is de afkorting van Sensor Registry Network. Het register geeft inzicht in waar sensoren zich bevinden in de openbare ruimte, welke data ze verzamelen en wie de eigenaar is.

Signalen

Signalen is een open source proces- en taaksysteem voor overheden, dat meldingen over de openbare ruimte automatisch categoriseert en routeert voor afhandeling door de juiste behandelaar.

OpenStad

OpenStad biedt een open source platform waarmee je eenvoudig interactieve websites kunt maken voor jouw participatieprojecten.

Open Webconcept

Binnen het Open Webconcept ontwikkelen gemeenten samen online toepassingen en dataservices.

DashKube

DashKube is een Kubernetes georiënteerd dashboard dat organisaties en ontwikkelaars helpt om eenvoudig een Kubernetes-omgeving op te zetten en te configureren. Door de Kubernetes-management tool is het niet meer nodig Kubernetes te leren en is je ecosysteem binnen no time up and running. Voor meer informatie bezoek DashKube.

Contact

Conduction is een ICT bedrijf met een sterke idealistische en sociale inslag, waarbij mens en community centraal staan.

Ons kantoor bevindt zich op een geweldige plek in het centrum van Amsterdam.

Een keer langskomen of koffie drinken? Mail of bel ons. Wij zijn van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 bereikbaar.


[email protected]
+31 (0)85 3036840

Lauriergracht 14h
1016 RL Amsterdam
KVK: 76741850
BTW: NL860784241B01

U kunt ons kantoor bereiken met de auto of het OV.

Parkeren kan bij Q-park Marnixstraat 250, 1016 TL Amsterdam.

Wij zijn ook eenvoudig met bus of tram te bereiken vanaf Station Zuid of vanaf Centraal Station uitstappen bij de halte Elandsgracht, Rozengracht of Westermarkt. Voor meer info bekijk 9292