Verhuizen

Samen met de gemeente 's-Hertogenbosch, Eindhoven en de Solviteers hebben we een applicatie gebouwd voor het melden van een verhuizing. Waarbij wij ons vooral hebben gericht op het ontwikkelen van de backend en de Solviteers op de frontend.


Overlijden

Samen met de Westfriese gemeenten zijn wij aan het ontwikkelen op de gebeurtenis overlijden, daar komt een hoop bij kijken. Zoals bijvoorbeeld de totale cyclus van een graf, van het plannen van de begrafenis tot het ruimen van een graf. Wij ondersteunen op de digitale ontwikkeling van dit proces, weer volgens het common ground principe: Data bij de bron, deelbaar en schaalbaar.


Digitale Stages

Product: Online Platform

Op dit moment staat er in het onderwijs een stille ramp op stapel. Door het sluiten van kantoren, thuiswerken en de druk op organisaties, lukt het met name MBO- en in mindere mate HBO-studenten die een opleiding volgen voor een “kantoorbaan”, niet of nauwelijks om een stageplaats te vinden. Terwijl zij die wel nodig hebben om af te studeren. Het project digitale stages biedt hier een oplossing voor. Samen met het ROC Almere werken we nu dan ook aan een proof of concept voor ‘thuiswerk’-stages voor studenten applicatieontwikkeling.


SIDN Logo

(Nood) Formulieren

Product: Verzoeken en StUF-koppeling

Direct na het uitbreken van de Coronacrisis, wilden wij iets kunnen bijdragen. Wij wilden graag onze techniek ter beschikking stellen om te helpen bij het versnellen en vergemakkelijken van BBZ of Tozo aanvragen. We zijn samen met de gemeenten, waar wij onze Common Ground projecten mee doen, om de tafel gegaan. Binnen enkele dagen hebben we een generiek(e) applicatie/formulier op kunnen tuigen, gekoppeld aan Common Ground componenten. Je kunt hiermee allerlei formulieren maken die schaalbaar zijn. De mogelijkheden zijn onbegrensd.Lees meer Demo

Nabijheids App

Product: Online Platform

Het rijk wil de Corona crisis te lijf gaan met een nabijheids- app. We hebben de vraag van de overheid bestudeerd en begrijpen wat men probeert te bereiken. Dit moet wel op een privacy veilige manier, we wonen immers niet in een totalitaire staat:)

We hebben de handschoen opgepakt en een oplossing bedacht waarbij de privacy en het maatschappelijke draagvlak leidend zijn.

Componenten

Het Afgelopen jaar is Conduction, in partnerschap met overheidsorganisaties, als ontwikkelpartij bezig geweest met het ontwikkelen van componenten en applicaties voor Common Ground. De huwelijksplanner samen met Utrecht en ‘verhuizen’ samen met ‘s Hertogenbosch, Eindhoven en de Solviteers, zijn onze eerste projecten en daar zijn wij reuze trots op. Alle componenten en applicaties zijn open source beschikbaar en deelbaar.Componenten overzicht

Odyssey

Conduction is participating in the Odyssey 2020 hackathon! We are a startup in the public/civic tech and we build open source software for municipalities. Therefor we decided to participate in the SSI track and we want to share our common building blocks with the participants of Odyssey 2020. You could see us as your 7th team member.

All building blocks listed below are open source available. The building blocks shown here are commonly used in the world of municipalities. If you are looking for something specific drop us an email, we can probably help you!Read more

Join!

Ook werken of stage bij Conduction?

Ook een te gek idee voor een platform of project en op zoek naar techniek en meedenkend vermogen? Of wil je gewoon meer weten over wat wij doen en hoe wij dat doen? Bel, mail of stuur ons een berichtje via de chat!